Finom és reményeim szerint giga-egészséges fogás.
Két szelet lazacfilét bepácoltam 1 kanál méz és 1 kanál szójaszósz keverékében, majd a sütőben 20 perc alatt pirosra, belül mégis puhára sütöttem.
40 deka zöldborsót meg 1 csokor zöldhagymát kevés vízben puhára pároltam, villával összenyomkodtam. Apróra vágott menta és petrezselyem leveleket kevertem hozzá.
4 megjegyzés:
Úgy látszik lazac-nap van:).
Igen, igen, a te változatot is nagyon komoly!
Ez nagyon jó lehet. Lazacot sokszor eszünk, de mézesen még nem próbáltam. A mentás borsópürével meg egyenesen egy igazi különlegesség.
Notburga, ez a mentás borsó amolyan angolos dolog, egy csomó angol receptes újságban olvastam róla és tényleg nagyon összeillenek.
Megjegyzés küldése