Vírusok és egyéb állatfajták

Vírust kapott a honlapom, a kernagi.hu. Tudom, hogy nem ellenem irányult a támadás, hanem úgy ahogy van leigázták a tárhelyet adó céget, de ez akkor is igencsak bosszantó. Bár a hibát helyreállítottuk, vagyis teljesen újra felpakoltuk az oldalat, a Google még mindig azt jelzi, hogy nem biztonságos. Pedig az, csak még úgy 3 hónapig nem fog annak látszani, mire a nagy figyelő észrevesz minket újra.
Csak gondoltam szólok, hátha érdekel valakit.

5 megjegyzés:

TomP írta...

A problémát a webhely gyökerébe helyezett .htaccess állomány okozza. Azt kellene törölnöd és már jó is minden.
Gondoltam ez a minimum a sok finom receptért cserébe. :-)

Ági, aki főz írta...

Köszi, TomP, gondolom, hogy az én szakemberem is tudja ezt, de továbbítom neki. Gondolod, hogy akkor gyorsabban észrevesz a Google?

Névtelen írta...

El kellene gondolkodnunk arról is, hogy a legnagyobb elmék, miért voltak vegetáriánusok?
Albert E., Leonardo, Tolsztoj, Platón, Franz Kafka,Darwin, Albert Schweitzer, George Bernard Shaw, Andersen.... Olvassátok nagyszerű idézeteiket a vegetáriánizmus lényegéről, nagyszerűségéről!

Ági, aki főz írta...

Névtelen, köszönöm, bár arra igazán kíváncsi lennék, honnan lehet tudni, hogy Platón mit evett.

Névtelen írta...

Figyelmedbe ajánlom az ókori kinyilatkozásokat a vegetáriánizmus és létezés témakörében! Álljon itt egy Pithagoras idézet: "Mindaddig amíg az ember könyörtelen pusztítója lesz az alacsonyabb szintű élőlényeknek, nem fogja ismerni sem a egészséget, sem az békét."
Leonardo álláspontját sem kell magyarázni: " Egy nap úgy fognak tekinteni egy állat megölésére, mint egy ember megölésére, azzal egyenértékű, bűnös cselekedet lesz."
Lev Tolsztoj: " Ne tévesszen meg titeket, ha a húsról való lemondásotokkor valamennyi házbeli társatok rátok támad, elátkoz és kinevet. Ha a húsevés közömbös dolog volna, a húsevők nem támadnák a vegetáriánizmust. Dühbe jönnek, mert ma már tudatában vannak bűnüknek, de még nincs erejük, hogy megszabaduljanak tőle." (Mindennapra c. művéből)