Wolt rendeléseim: Pad Thai wokbár

 Ha a legtöbbet rendelt kajáim listáját kellene összeállítani, akkor a Pad Thai Wokbár kínálata biztosan dobogós lenne. Egyszerűen imádom és sohasem tudom megfelelő állagúra elkészíteni a pad thait, így marad a rendelés. 



Vicces kis érdekesség, hogy amikor az Alleeban megnyílt az étterem mi voltunk a legelső vevőik, így aznap ingyen ebédeltünk. Persze azóta bőven behoztuk az akkori ajándékot. 

Szinte mindig ugyan került a woltos papírzacskóba: egy hagyományos padthai és rizses Burma egytál étel a férjemnek. Ezek az abszolút bevált kombinációk, bár el kell mondanom, hogy egyáltalán nem mindig ugyanolyan az íze. Néha kicsit csípősebb, fűszeresebb, máskor egészen semleges, feltételezem, hogy a szakácstól függ. 

Érdekesség, hogy a papírdobozban nagyon sokáig forró marad a tészta, még házhoz szállítással is. 



Ami a desszerteket illeti, szintén már-már kötelező elemek, mert isteniek. Nekem a legnagyobb kedvencem a Limehab papaya pürével, amiben tökéletes a savanyú és édeskés ízek egyensúlya, a habos krém és a ropogós morzsa együttese. 

Ezúttal a meggyes tápiókapudingot ettem, ez sem volt rossz, bár nem annyira különleges, inkább csak "simán" finom. 

Érdemes megkóstolni az italokat is. Különösen isreni a mangó-menta-bazsalikom kombó, bár én több zöldfűszert is el tudnék viselni benne, inkább a mangó dominál, de egyáltalán nem szörpösen édes. 

Nincsenek megjegyzések: