A leveles tészta annyira egyszerű, mármint akkor, ha fagyasztva, készen veszi az ember. Ehhez képest mindig óriási sikert arat, akár a gyerekek, akár a felnőttek körében. Ha egy picit cifrázzuk a formázását, akkor pedig tényleg úgy néz ki, mintha az ember lánya órákat dolgozott volna, pedig, dehogy.
A pálmalevél alak népszerű francia péksütemény, ha friss, házi leveles tésztából készül, sokszor még tölteléket se tesznek bele. Már önmagában is olyan kis csinos.
Ezúttal két darab, villával szétnyomkodott banánnal töltöttem meg a csomag kinyújtott tésztát. Megszórtam egy kis fahéjjal és barna cukorral. Összesen 4 hozzávaló, 10 perc munka és 15-20 perc sütés. És nagyjából 5 perc siker, mivel ennyi idő alatt fogy el az egész.
És persze fotózni se nagyon lehet normálisan, a kotnyeles gyerekek azonnal ott teremnek...
7 megjegyzés:
Naggyon finom lehet ez a sütikéd!
És milyen édes a Kicsi!!!!:-))
Nagyon finom lehetett-látom, fogyott is rendesen:)))
Hu, de jó dolga van ennek a tündérnek!:)
Küldtem Neked valamit:
http://palocprovence.blogspot.com/2009/10/dij.html
:))
Ágim, vár Rád nálam valami:) Tündéri a kisfiad:)))
Most látom csak, micsoda egy tünemény a lelkes fogyasztó! :)
Nincs képed sütés előttről? Hogy kell ilyen szépet hajtogatni?
Megjegyzés küldése