Hozzávalók: 4 szem aszalt barack, 1 édeskömény, 1 vöröshagyma (kihagytam), 800 g apró cukkini, 1 citrom leve, 1 marék friss koriander (kihagytam), 30 g szeletelt mandula, 100 g feta (nálam friss juhsajt), olívaolaj, só.
Elkészítése: A recept azt írja, hogy a felszeletelt hozzávalókat egyesével blansírozzuk forró vízben, aztán grillezzük. Nos én ezt az első képést kihagytam és kevéske olajjal meglocsolva rögtön a sütőbe toltam a zöldségeket. Amikor megpuhultak, kicsit megpirultak, tányérra szedtem. Rászórtam az előre beáztatott, felcsíkozott barackot, mandulát és sajtot. Ráfacsartam a citromlét és kicsit meg is sóztam.
Nálam járt hozzá még egy kis pirítós is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése