Fotózásról a Gasztroboxon


Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készítem a fotóimat, itt elolvashatjátok. Ez pedig az eredeti, képhez tartozó recept volt.

3 megjegyzés:

Andici írta...

Hasonló gyűjteményem van nekem, és egyre csak gyarapodik, innen-onnan beszerzek néha egy-egy plusz tányért, poharat én is. Egy idő óta én is figyelem a képek minőségét, kezdő koromban csak kattintottam és kész. Bár nem tartom magam profinak -mert nem is vagyok az-, azért szerintem van különbség a két évvel ezelőtti és mostani fotók között. :)

Ági, aki főz írta...

Andici, igen, így van, mindenki fejlődik. Bár én az utóbbi egy évben, amióta megvan az új gépem nagyjából ugyanolyan képeket csinálok. Meg kellene végre tanulnom használni a beállításokat...

Ha meg engedsz egy megjegyzést, próbáld meg, hogy ne közvetlen napfénnyel, hanem árnyékos helyen fotózol, ahol azért elég világos van. Szerintem úgy még jobb lenne, de ez csak egy szintén elég kezdő ötlete.

Kriszta írta...

Nagyon jól mondod, tűző napnál jobb árnyékos helyen fotózni, hiszen így elkerülhető, hogy a kép egyes részei kiégjenek.