Esküvőről, házasságról


Szóval itt ez az öt év, amivel kellene kezdeni valamit. Írhatnék most valami szerelmi vallomást, de azt inkább nem itt tenném meg. Öt éve csodás napunk volt, nekem pont olyan volt, mint ahogy azt egy 13 éves kislány elképzel magának: a ruhám, a rózsák, a lovaskocsi. Mindezt Anyunak köszönhettem, aki minden egyes kívánságomra talált megoldást. Mindamellett azt hiszem, hogy a vendégeink is jól érezték magukat, nagy buli volt, sok-sok táncolással.

Szóval volt egy már-már tökéletes esküvőnk. De ahogy elnézem mások házasságát, ezen nem múlik semmi. Nekünk, nem csak kettőnknek, hanem a családjainknak is fontos volt ez. Hogy kimondjuk, amit ilyenkor kimondanak. Hogy meghallgassuk Szent Pál apostol szavait a szeretetről, meg az Ave Mariát. Hogy együtt bulizzunk azokkal, akik eljöttek miattunk.

Azt hiszem azóta is működik a dolog. Persze, van olyan, hogy egyszer csak megbolondul bárki. De ő mostanra pont azzá az emberré vált, akit sejtettem is benne: okos, erős és sikeres. Hogy én kivé váltam, azon még gondolkodnom kell, de azt tudom, hogy rá számíthatok és támaszkodhatok.

Szóval mindenkinek azt mondanám, hogy igenis szervezze meg a saját álom-esküvőjét, mert lehet, hogy nem múlik rajta semmi, de nagyon jó nézegetni az 5 évvel ezelőtti képeket.

13 megjegyzés:

Lilla írta...

szép :-)
én most szervezem az enyémet :-) már megvan a tökéletes türkiz cipő (türkiz lesz a "téma", meghívó (ez már kész), dekor és a ruhákon is lesz belőle)

flatcat írta...

Gratulálok és még további sok-sok boldog évet kívánok nektek! :)

Moha írta...

Gratulálok és nagyon sok boldog együtt töltött évet kívánok még!

Chef Viki írta...

Sok boldogságot :-)

alchri írta...

Kedves Ági, még nagyon sok / legalább 9/ ilyen szép,boldog 5 évet kívánok nektek!

Kiskukta írta...

Sok-sok boldogságot ezután is nektek!

Lepkevár írta...

Gratulálok és még nagyon sok boldog, együtt töltött évet kívánok!

Kata írta...

Gratulálok és nagyon sok-sok boldog évet kívánok !

Gabojsza írta...

Sok boldogságot :-)
(az esküvőn tényleg nem sok múlik...)

GasztroRéka írta...

Milyen jó lesz az 50.! Megnéztem iwiwen az esküvői képeteket,szépek voltatok! Te belőled jó író,jó anyag és jó blogger lett!

Macus írta...

Én is gratulálok Nektek!

Notburga írta...

Sok-sok boldog évet együtt, gratulálok! (mi már 24 éve...)

Eva írta...

Még nagyon nagyon sokszor 5 évet kívánok Nektek, szeretetben, megértésben, boldogságban! És a két gyereketekben és az ő gyerekeikben örök időkre együtt lesztek! És ennél nincs is szebb!