Mivel lehet bearanyozni egy ilyen esős napot?


Mondjuk egy jó könyvvel. Különösen, ha az ember egyévnyi munkáját, 30 évnyi álmodozását foghatja kezébe, forgathatja, szagolgathatja. Most örülök, bár nem lennék én, ha nem találnék hibát most is. Mégis úgy érzem messze ez a legjobb könyv, ami kikerülhet a kezeim közül, szeretem. Szeretem mind a huszonöt novelláját, a borító tapintását. Most ő még az enyém, mind az ezer darab, még senkinek nem adtam oda, még senki sem lapozott bele rajtam kívül. Most még az én gondolataim vannak ezeken a lapokon, de hamarosan az olvasók agyába is átvándorolnak ezek a történetek, akkor már az övéké is lesznek.

Készülök a péntekre, izgatottan várom, ki tud végül eljönni, kinek tudom nemcsak virtuálisan átnyújtani a könyvet. A vajas kiflik meg a csokis kekszek is készülnek, szakmányban. Ha valaki esetleg ráérne pénteken 18 órakor, még tudunk pár helyet biztosítani, csak írjatok e-mailt.

12 megjegyzés:

szepyke írta...

Gratulálok!

Notburga írta...

Kedves Ági!
Gratulálok a könyvedhez. Szívesen elmennék a bemutatójára, sajnos távol vagyunk egymástól, ez most nem lehetséges. Minden jót kívánok a továbbiakra és a következö könyvedhez sok szép gondolatot.

L.Krisztina írta...

Gratulálok ! az álmaid megvalósulásához!!!

trinity írta...

Minden álmod így valósuljon meg!!! De ha akarod, ennél gyorsabban:)) Gratulálok!

mandy tarragon írta...

Most biztosan nagyon örülsz :) Gratulálok én is.

Dolce Vita írta...

Ági!

Szívből gratulálok! én megyek! bár beteg a nagyobbik, de megoldom. Nem gond, ha a könyvhöz ajánlok egy kis harapnivalót, pont az ilyen esős napra való: most sült ki http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2009/11/czifray-projekt-i-aszalt-szilva-rantva.html

Belly írta...

Szia!
Én is gratulálok neked.

Zsuzsi írta...

Gratulálok a könyvhöz!

Ági, aki főz írta...

Köszönöm mindenkinek!

DV, várunk! Az új ötleted meg egyszerűen zseniális! Imádom a régi szakácskönyveket.

Lorka írta...

Nagyon gratulálok, remélem mielőbb elolvashatom. :o)

marmalade írta...

A 3-s jó szám! Gratula a harmadik könyvedhez!

Névtelen írta...

Határozottan úgy tervezem a holnapot, hogy megyek. :)

Kriszta