Naná, hogy ezt is egy francia magazinban láttam. Igazából végtelenül egyszerű a dolog. Fog az ember pár datolyát, kimagozza őket. Aztán beletesz apró darabka sült libamájakat. Megszórja durva sóval, oszt csá. A vendégek így is ájultan csodálnak majd.
Persze lehet még szofisztikálni. A megsült libamájat pár kanálka tejszínnel és konyakkal turmixolni. Alá pedig falatnyi lilahagymalekvárt tenni.
Tulajdonképpen tök mindegy, mert a libamáj csak úgy magában is isteni. Hidegen, melegen, zsírjában, pástétomnak. Imádom!
6 megjegyzés:
küldjfénypost! én meg rohanok nyitni az ablakot! :)
Oké.
Jól néz ki nagyon. És honnan van ez a csinos kis vágódeszka?
Milyen guszta!!!
Névtelen, ez igazából egy porcelán tálaló eszköz, olyan tortalapát formájú. A Savoya park egyik üzletében vettem, ami sajnos azóta bezárt.
Hát ezt én is megkóstolnám! Könyv megjött, köszi. Izgatottan várom, hogy olvashassam!
Megjegyzés küldése