Libamáj datolyában tálalva


Naná, hogy ezt is egy francia magazinban láttam. Igazából végtelenül egyszerű a dolog. Fog az ember pár datolyát, kimagozza őket. Aztán beletesz apró darabka sült libamájakat. Megszórja durva sóval, oszt csá. A vendégek így is ájultan csodálnak majd.

Persze lehet még szofisztikálni. A megsült libamájat pár kanálka tejszínnel és konyakkal turmixolni. Alá pedig falatnyi lilahagymalekvárt tenni.

Tulajdonképpen tök mindegy, mert a libamáj csak úgy magában is isteni. Hidegen, melegen, zsírjában, pástétomnak. Imádom!

6 megjegyzés:

chilii írta...

küldjfénypost! én meg rohanok nyitni az ablakot! :)

Ági, aki főz írta...

Oké.

Névtelen írta...

Jól néz ki nagyon. És honnan van ez a csinos kis vágódeszka?

Csibe írta...

Milyen guszta!!!

Ági, aki főz írta...

Névtelen, ez igazából egy porcelán tálaló eszköz, olyan tortalapát formájú. A Savoya park egyik üzletében vettem, ami sajnos azóta bezárt.

Notburga írta...

Hát ezt én is megkóstolnám! Könyv megjött, köszi. Izgatottan várom, hogy olvashassam!