Sparos ebéd


Ha már hiperben vásárolok, akkor nálam az Interspar viszi a pálmát. Most nyitottak hozzánk viszonylag közel, így kicsit többször jutok el oda, anélkül, hogy 10 km-t kellene autóznom. Az a baj, hogy a bevásárlással így is elmegy a délelőtt, főleg ha előtte azért még benézek a piacra is. Lehet, hogy bennem van a hiba, de szinte folyamatosan rohanok, mert a gyerekekre csak adott ideig vigyáznak az oviban és itthon is. Így aztán mindig mindenhova loholva kell odaérnem.
Ilyenkor cselezek és csupa félkész, de nem tartósított és nem adalékolt ételt veszek. Ez a saláta annyira jól esett, lehet, hogy önámítás, de még egészségesnek is tűnt.

Mi került a tényéromra? Grillezett csirkemell, friss ananász, rukkola, joghurt, lime leve és só. Csak össze kell darabolni, egymásra pakolni és lehet enni. Nekem ez így gyorsabb, mint akármilyen zacskós étellel bajlódni.
A friss ananászt pedig mindennél jobban szeretem, főleg ha valaki helyettem még meg is pucolja. Mondjuk szerintem hajszálvékonyra szelve még jobb, mint így felkockázva, de ezen már nem veszünk össze a zöldség részleggel.

Nincsenek megjegyzések: