Életem második császármorzsája akkora sikert aratott, hogy egy morzsa se maradt belőle. Sose gondoltam volna, hogy mindenki, kicsi és nagy is, így fogja falni. A fotózásra félretett 3 falatnyit is fel kellett ajánlanom a köznek, mert a drágám olyan kutyaszemekkel nézett, nem mertem kockáztatni a kapcsoaltunkat.
(Az első, amit porból csináltam vagy 12 éve, a kukában végezte.)
2 megjegyzés:
A Te napi mosolyaid duplázódnak... nálam, amikor elolvasom. Mindig várom őket :))
Hogy csinálod a császármorzsát? Bevallom, még soha nem csináltam :)
3 tojást szétválasztottam. A sárgáját összekevertem 4,5 tejjel, 3 ek. cukorral, 15 dkg darával és 15 dkg liszttel. A fehérjét csipet sóval felvertem és hozzáforgattam. Kisütöttem, közben fakanállal vagdostam, forgattam. Lehet, hogy ez az adag nem fér be egy serpenyőbe és két részletben kell sütnöd. 4 embernek szűken elég.
Megjegyzés küldése