Bakancslista

Bocs, emberek. Ne várjatok tőlem jobbnál jobb ételneveket. Egyszerűen nem megy. A hétvégén volt egy temetés és egy lakodalom. Mind a kettőt kívülállóként, szemlélőként éltem meg, de az agyam, a gondolatok áradatát nem tudtam lezárni.

A halálon gondolkodtam. Hogy félünk tőle. Néha azt gondolom, hogy nem félek. Van bennem valami katolikus bizonyosság. Aztán rájövök, hogy mégis van bennem rettegés a fájdalomtól meg a kiszolgáltatottságtól, de főleg attól, hogy nem élhetek meg dolgokat, amelyeket pedig jó lenne. Ide tartoznak a jó ételek és a csodás utazások. Oly rengeteg hely van a világon, amit meg kellene kóstolni.

Most pedig itt a lehetőség, hogy a drágámmal elmenjünk 3-4 napra valahova, igen sok költőpénzzel. Csak utazásra költhetjük ugyanis a drágám jutalmát. Erősen gondolkodunk New Yorkon, de a francia chateau-k, Sevilla, néhány olasz városka is felkerült a listánkra. Ti hova mennétek?

12 megjegyzés:

Lilahangya írta...

Agi, ha csak 3-4 nap, akkor szerintem nem erdemes tengerentulra utazni, mire belerazodsz, atallsz mar johetsz vissza... Andaluzia nekunk egy naagy szerelem, csak ajanlani tudom!

Reni írta...

Sevillát szívből tudom ajánlani, ott már jártam, igaz csak egy napot töltöttünk ott, mert andalúz nyaralásunk alkalmával elautókáztunk ebbe a csodálatos városba is. Nem is tudom, hogy Sevilla, vagy Granada hagyott mélyebb nyomot bennem. Az biztos, hogy ha lehetősége adódik rá az embernek, akkor kihagyhatatlan!

duende írta...

Én is Sevillára vagy Toscana-ra voksolnék!

starfi írta...

én bárhová elmennék, legyen szó spanyolországról vagy akár itáliáról:)

Vesta írta...

Ha három- négy nap, akkor nekem London, Róma, Párizs,Barcelona esetleg Toscana, Firenzével ! Hogy nem tudnék választani, az biztos, kalapból húznám ki :)

Vesta írta...

Ja és Prága, ha még nem voltatok, csodás város!

szepyke írta...

Egyértelműen Olaszország, és Szicilia, ha pihenni és nézelődni szeretnétek. A világ második legszebb helye (a Balaton az első).
Én oda mennék, de az biztos, hogy a 3-4 nap kevés, de Taorminában egy szép hotel rálátással az Etnára és a tengerre...
Nah, szóval, Szicilia.

Hobbiszakács írta...

http://www.bacoll.se/webbkamerademo/gondolen/webbkamera-alla_stor.html

:-)

Piszke írta...

Sevilla :)

Kata írta...

Szerintem Párizs!

Ági, aki főz írta...

Prága és Párizs kiesik, mert már voltunk.

Most éppen Dél-Spanyolország a befutó, de azt hiszem még ötször megváltozik. Szóval jöhetnek még tippek.

reamorii írta...

Agi, szerintem Cinque Terre Olaszorszagban. Kuldok neked kepet.