MESKA. Ismeritek?

Ez nem kaja, egyáltalán nem. Viszont mindenkinek szívből ajánlom a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotások tárházát. Engem teljesen a hatalmába kerített a varázslat. Van néhány alkotó, akik egyszerűen rabul ejtettek, tehetségesek, lenyűgözőek. Szeretem, hogy ezek a tárgyak szívvel és lélekkel készülnek, bennük van az alkotójuk kreativitása, ötletessége. Nem utolsó sorban ezek a meskás tárgyak általában nagyon jó áron vannak. Ha még ez sem lenne elég, egy csomó alkotó arra is vállalkozik, hogy a megrendelő elképzeléseihez alakítsa termékeit.


Itt sorakoznak a kedvenceim:

Narella, aki olyan ékszereket készít, amelyek majd megszólalnak. Igazi köveket meg gyöngyöket használ. Már attól szépnek érzem magam, ha csak a kezembe fogom ezeket a szépségeket.

Ha már ékszerekről van szó, akkor Panyizsuzsihoz is érdemes benézni. Üvegcsodák.

Vattacukorhajú lány napközben mesekönyveket illusztrál, szabadidejében pedig a világ legjópofább táskáit készíti, amit csak életemben láttam. Mostanában minden nap megyek a boltba, csak hogy vihessem ezt a táskát.


Ha jegyzetelni vagy csak úgy írogatni akarok a magam gyönyörűségére, akkor Könyvészet füzetkéit veszem elő.

Anyahajó horgolt sapkáiról csak annyit, hogy nem tud annyit készíteni, hogy ne leljen azonnal gazdára. Azok a színek!

Ledanna a varrógéppel való rajzolás királynője. Kitűzők, mint sehol máshol a világon.

Ajándék témakörben pedig egyszerűen olyan bőséggel találkozni, hogy képtelenség választani. A gyerekek álmait váltják valóra: Werka, Figurka, Bóbita, és még rengetegen.

Jaj, ugye nem hagytam ki senkit?

4 megjegyzés:

Mindennapi Manna írta...

Tök jó összefoglaló több szem többet lát alapon. Én is szeretema Meskát, csak ritkán jut idő alaposabb böngészésre.

duende írta...

Igen, ismerős... :)))

Én is gondolkodom a dolgon, hogy benevezek ezzel-azzal... :)

siccike írta...

Én is nem rég bukkantam rá, és szintúgy teljesen lenyűgözött!:-)

anyahajó írta...

Ó, pár napot kihagyok az olvasásban, aztán rögtön itt vagyok megemlítve! Nagyon köszönöm! Én is készülök ám rólad írni, csak gondoltam, előbb megfőzök valamit a könyvedből :D