Nem az a hagyományos, húsgombócos, jó sok munkával járó töltött paprika. Sőt, nem is akartam megírni az elkészítését, hiszen annyira egyszerű.
De ha mégis valakinek pont erre az ötletre, receptre van szüksége, hát íme a kétszemélyes adag leírása:
Megfőztem 15 deka tésztát (rövid, csavart csöveket). Leszűrtem.
Félbe vágtam egy nagy kaliforniai paprikát. 10 percig elősütöttem a sütőben.
Közben összevágtam egy nagy paradicsomot, 5 deka fetát, 4-5 szemnyi aszalt paradicsomot is.
Akad még hozzá pár menta és petrezselyemlevél is. Ezeket mind összekevertem a tésztával és a paprikába halmoztam. Persze az egész nem fért bele, így jutott bőven mellé-köré is.
Még 10 percig sütöttem együtt.
Szerintem ez így komplett. Sózni például egyáltalán nem kell a feta miatt.
2 megjegyzés:
Nagyon finom lehet, mondjuk ma vacsorára... ;-)
Igen, például. ;-)
Megjegyzés küldése