Csak tessék, csak tessék! Itt a friss, ropogós könyv!

Ma jött egy piros kisteherautó meg az ő névnapos Feri sofőrje és hozta nekem a könyvemet. Rögtön ezer darabot, a többi ezer meg még a kötészeten ölti magára végleges formáját.

Forgatom, szagolgatom, nézegetem. Barátkozunk. Én és az új könyvem. Szeretném, ha mások is megszeretnék, sokat dédelgettem, most el kell engednem. Útjára bocsátom, átadom Nektek.

A könyvesboltokkal még harcolok, egyelőre piacfelosztó torzsalkodásaikkal vannak elfoglalva, ezért a piciny, új kiadók jobb ha inkább csendben kuksolnak a sarokban. De aki szeretné, így is megszerezheti ám a könyvemet.

A címe: A Balkán ízei. 192 oldal, keménytáblás. Van benne 56 szépséges fotó, 17 fűszeres történet és 96 recept a szerb, horvát, bosnyák, bolgár, török és görög konyhából.

A bolti ára 3250 forint lesz, de aki e-mailben kéri, annak 1990 forintért és a postaköltségért cserébe, utánvétellel elküldöm. A már elküldött példányok alapján a posta 1200 forintért viszi a könyvet és szedi be a pénzt, tehát tulajdonképpen pont annyi így, mint a boltban lenne. Az agneskern@yahoo.com címre írjatok!

Ízelítőnek pedig itt a hátsó borító ajánlója:

Ki az a Nikola bácsi és miért morgolódik, ha az ajvár kerül szóba?

Ki az a Veneta és miért lopakodik ki hajnalban, hogy túrót vegyen?

Mit rejt a sárga műanyag dobozka, amit egy kisfiú végig szorongatott az osztálykiránduláson?

Kern Ágnes szakácskönyve élvezetes formában mutatja be a Balkán-félsziget népeinek legendákkal, hiedelmekkel és ősi szokásokkal fűszerezett világát. Receptek, ötletek, ízek, illatok és mosolyok. Mert a tűzhely mellett mindig ott áll az ember is, aki megfőzi és aki megeszi az ételeket, amelyek a Balkán ízeit hordozzák.


Nincsenek megjegyzések: