Mi kell hozzá?20 dkg feta, 2 evőkanál olíva olaj, fél citrom leve, 4-5 zsályalevél.
Hogyan készül?A fetát kockákra vágjuk, egy zárható edénybe tesszük. Rászórjuk a csíkokra vágott zsályát, rácsorgatjuk a citrom levét, végül pedig beborítjuk az olajjal és néhány órán keresztül pácoljuk a hűtőszekrényben. Hideg helyen jó sokáig eláll és fantasztikus ízeivel minden salátát feldob.
Hogyan készül?A fetát kockákra vágjuk, egy zárható edénybe tesszük. Rászórjuk a csíkokra vágott zsályát, rácsorgatjuk a citrom levét, végül pedig beborítjuk az olajjal és néhány órán keresztül pácoljuk a hűtőszekrényben. Hideg helyen jó sokáig eláll és fantasztikus ízeivel minden salátát feldob.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése