Nálunk 24-én esete nem éppen hagyományos a menü, hiszen egyébként mindenki, akihez megyünk azt főzi: halászlevet, rántott pontyot, pulykát és beiglit.
Így nekem van terem és lehetőségem kísérletezni, újítani. Ez volt a vacsoránk:
- Gombás, gesztenyés, tárkonyos raguleves
- Vajban sült lazacszelet, pirított répával, kelbimbóval és krumplipürével, fokhagymás-paprikás nagy szemű sóval meghintve
- Karamellizált almás mascarpone-hab
Így nekem van terem és lehetőségem kísérletezni, újítani. Ez volt a vacsoránk:
- Gombás, gesztenyés, tárkonyos raguleves
- Vajban sült lazacszelet, pirított répával, kelbimbóval és krumplipürével, fokhagymás-paprikás nagy szemű sóval meghintve
- Karamellizált almás mascarpone-hab
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése