Wolt rendeléseim: Zing burger

 Mi legyen az ebéd? Zing burger! A lezárások alatt a gyerekek számára ez volt a kedvenc ebéd lehetőség, ha a Zingből rendeltünk. 





Kis túlzással az utóbbi években hamburger-forradalom zajlott le hazánkban, és ennek a húsevők igazán örülhetnek. A magyar lánc, a Zing gyorsan a szívünkbe lopta magát, mert egyszerűen nincs olyan alkalom, hogy ne együnk ott jót. Személyesen legtöbbször az Allee-ba megyünk, itt azért figyelni kell, hogy ne pont ebédidőben érjünk oda, mert akkor elég sokat kell várnia  friss burgerre. 

És külön jó pont, hogy házhoz is hozzák, ha épp otthon kell ücsörögni. 

Mondjuk a házhoz szállításnál sokszor kihűl a hamburger, ha épp csúcsidőszakban rendeljük, hiszen ilyenkor meglehetősen sok időt tölt a futárnál. Újramelegíteni pedig nem tanácsos. 

Nálunk az abszolút kedvenc a teljesen sima sajtburger, mert a gyerekek nem igazán szeretik az izgalmakat. 

Én viszont mindig a szezonális ajánlatokat keresem, mert azok olyan ízeket hoznak össze, hogy az valami csoda. A karácsony környéki Rudolf a legjobb mind közül a narancsos sonkájával. 



Természetesen kell egy kis édesburgonya is, ami nekem soha nem sikerül otthon ilyen finomra és természetesen kell hozzá egy kis fokhagymás majo is. 


Régebben mindig próbálkoztam a salátákkal, illetve Philly Cheese szendviccsel, de aztán beláttam, hogy a Zing igazi erőssége a hamburger, nem érdemes kockáztatni. 


Nagyon szeretem még a Zing limonádékat is, szerintem jó alternatívái a kólázásnak. 

Nincsenek megjegyzések: