Nyári minestrone leves mángolddal

Na, jó, továbbra sem állítom, hogy ez egy igazi minestrone leves lenne, viszont nagyon gyorsan megvan és rengeteg zöldséget lehet így elpusztítani. Szóval, ha unnád már a salátákat, szerintem válts levesre!




Ezúttal volt otthon fél liter maradék húsleves, így azt használtam alapnak és ettől sokkal-sokkal finomabb lett az egyszerű zöldséglevesem. 

2 tányéros mennyiség következik:

Hozzávaló zöldségek - mindenből egy marékkal: újhagyma felkarikázva, mángold felcsíkozva, répa felkarikázva és borsó frissen fejtve (vagy mélyhűtőből). 

Először a répát és hagymát dobtam a forró levesbe és főztem 10 percig. Aztán hozzáadtam a mángoldot és a borsót és még főztem 8-10 percig. 

Végül mindenki kapott a tányérjába 1-2 kanál reszelt parmezánt is. 


Nincsenek megjegyzések: