A Mayer díjnyertes szörpjei mostantól már a Müllerben is elérhetők


A Mayer Szörp számára az idei nyár számos sikert tartogatott. A Mayer Szörp termékeit a német Müller Drogéria beemelte újonnan létrehozott, minőségi magyar termékportfóliójába, így mostantól a Müller Drogéria üzleteiben fellelhető Regionális termékek sorában a cég szörpjeit is megtalálhatják a prémium termékeket kedvelő vásárlók. Ezen kívül az idei Nemzeti Szörp- és Lekvárversenyen – a korábbi évekhez hasonlóan - számos Mayer Szörp termék szerzett dobogós helyet. 


Mayer Szörpök a Müllerben

A Magyarországon egyre kiterjedtebb üzletlánccal rendelkező, javarészt német termékeket forgalmazó Müller Drogéria - Európában egyedülálló módon – idén már magyar, magas minőségű termékeket előállító cégek számára megjelenési lehetőséget biztosít üzleteiben. Nagy öröm és megtiszteltetés a Mayer Szörp számára, hogy termékei, szörpjei bekerültek ebbe a szűk, magas nívójú szortimentbe, és mostantól megtalálhatók a Müller Drogéria Magyarország regionális, magyar termékei között.


Idén is sikeresen szerepeltek a Mayer termékek a Nemzeti Szörp- és Lekvárversenyen

A szörpök között a legnagyobb sikert a Mayer Szörp Feketeribizli szörpje aratta, amely nagy arany minősítést kapott, a Levendula szörp, a Fahéjas szilva és a Málna szintén arany minősítéssel végzett a versenyen. A szakmai zsűri ezüst fokozatra értékelte a Gyömbér szörpöt, az egészen különleges, egyedi ízvilágú Egres pedig bronz fokozatot kapott.

Az idén másodjára zsűrizett lekvárok között a Mayer Szörp Eper lekvárja arany minősítéssel zárta a versenyt.


Mayer Szörp

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak.

A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket.

A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a  gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét. 

Nincsenek megjegyzések: