Burger House, Lurdy Ház

Elég sokszor járok a Lurdy Ház bevásárlóközpont felé, főleg mindenféle konferenciák, kiállítások, vásárok kapcsán. Ma például a Macskakiállítás miatt vitt arra az utunk. 
Amilyen jó rendezvényhelyszín, olyan nehéz jót enni arrafelé. 

Az egyetlen hely, amit több tesztelgetés után is merek ajánlani, a Burger House. Nem mondom, hogy itt a világ legjobb hamburgere, de egészen vállalható. 



Jó találmány például a burger-tál, ami sokkal egyszerűbben ehető, értsd: késsel-villával. Itt nincs buci, hanem a finom húspogácsa mellé krumpli és saláta jár. 
Persze a sima, "egyszerű" hamburgerek is pont ugyanezt a jól átsütött, ám cseppet sem száraz és semmiképpen sem vékony, ezért nagyon kellemes húst tartalmazzák. 

Nekem nagy kedvencem a pulled pork, ami tényleg a jobbak között van a városban, bár még ennek is túl édes a szósza. Ez amolyan amcsi ízvilág, ez a túlédesítés, tehát akár autentikusnak is nevezhetnénk. 



A kínálatban szerepel még quesadilla is, ez két tortilla-lap között összesütött csirke, sajt és hagyma. Az íze ennek is csudajó, bár én lehet, hogy több sajtot tennék bele, mert így kicsit szétesős az eredmény. Viszont külön jó pont, hogy a hagyma nem nyers, hanem puhára sült és ezt az én gyomrom sokkal jobban tűri. 
Két szósz is jár hozzá: egy tejfölös és egy csípős is. 

Általában a desszertre már nem marad kapacitásom, így azokról nem tudok pontos véleményt alkotni, de az étlapon van pl. palacsinta is. 

Nincsenek megjegyzések: