Szaloncukor kóstolás: Demeter Chocolate

A Demeter csokoládé egy különleges, kézműves márka, amelyet főleg delikáteszekben, spéci csokiboltokban lehet beszerezni.
Most hozzájutottam egy nagyon izgalmas csomaghoz, amelyben három különböző szaloncukor lapult. Igazi felnőtt csemegék, hiszen mindhárom ízhez alkoholos italt használtak fel, bár azért berúgni nem lehet tőle. :)


Tokaji aszú trüffelkrémes szaloncukor belga tejcsokoládéval

Nagyon kellemes, édeskés, lágy szaloncukor. A krémben a tokaji aszú borossága, enyhe hordóssága érződik, de nem tolakodó. Igazi felnőtt élvezet, de még azoknak is tetszeni fog, akik egyébként nem igazán szeretik a borokat. 


Mézes málna pálinka krémes szaloncukor tejcsokoládéval

Szintén egy édes jellegű szaloncukor. Meglepően erős a málna íze, mintha nem is pálinka, inkább málnaszörp lenne benne. Ezt a szaloncukrot elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik az erőteljesebb és nagyon különleges ízeket. Egyébként meglepően jól illik egymáshoz ez a málnásság és a csoki. 


Bailey's krémes szaloncukor tejcsokoládéval

Hú, nekem ez a legnagyobb kedvencem! Érdekes módon nem annyira erőteljes a krémlikőr íze, alkoholosság egyáltalán nem érződik például. Viszont az egész szaloncukor úgy tökéletes ahogy van: egy falatka mennyország... A krém igazán krémes, tejszínes és tökélesen harmonizál a csokival. Mondtam már, hogy ez a kedvencem? Nem fog jutni belőle a fára ;)Ha szeretnétek Demeter csokoládét beszerezni, akkor rendelhettek a webshopból vagy itt keressétek őket:

Mayer csokoládé bolt Bálna 
Budapest Fővám ér 11-12
Kárpáti Kamill 
Budapest Nagyvásárcsarnok Vámház krt. 1-3
Édes Finomságok Kft 
Budapest Soroksári u. 48-54
Csupa íz csupa csoki 
Budapest XIII. kerület Csanádi u. 10
Food Fusion Kft 
Budapest I. kerület Iskola u. 34
Puszta Food Bt 
Budapest Nagyvásárcsarnok Vámház krt.1-3
MissChoco Csokibox 
Budapest XI.kerület Móricz Zsigmond körtér 2
Sixi 2000 Kft 
Budapest Európa Center Ezred u. 1-3
Veranda delikát 
Budapest XVI. kerület Újszász u. 43


Nincsenek megjegyzések: