Mielőtt vége van az évnek...

Emlékeztek, hogy nyár végén összeszedtem az utolsó meleg napok tennivalóit? Csupa olyasmit, amit "feltétlenül" meg kell csinálni, hogy jó érzéssel hagyhassuk magunk mögött a szabadságot.

Most olyan dolgokat találtam ki, amelyek könnyeddé, vidámmá varázsolhatják az év végét. Velem tartatok?

1. Szerezz be valami csillámosat!
Lehet ez egy körömlakk, egy flitteres hajpánt, egy kristályos gyűrű vagy éppen egy totálisan őrült, sziporkázó ruhadarab. Ha nem mész bulizni, akkor a pizsamádon legyen egy csili-vili minta! A lényeg, hogy csillogva táncolj át az új évbe.

2. Keverj egy pezsgőkoktélt!
Én egyszerűen imádom a koktélokat. És mi a legjobb időpont a koktélozásra, mint az év vége? Ha rám hallgatsz, veszel egy üveg áfonyalikőrt (Cassis de Dijon) és öntesz belőle egy kupicával a kedvenc pezsgődbe. A jókedv garantált! Az itóka böcsületes neve egyébként Kir Royale - lehet, hogy így már hallottál róla.

3. Vegyél még egy doboz szaloncukrot!
Nálunk 3 nap alatt elfogyott az összes, úgyhogy most mehetek akciós szaloncukrot vadászni. De ha nem szaloncukrot veszel, akkor süss még egy adag linzert vagy valami nagyon csokisat. A lényeg, hogy ne legyen még vége az ünnepi traktának. Nincs annál szomorúbb, mint amikor nincs otthon elég édesség.

4. Rendezgess fényképeket!
Ha te is olyan rémesen halogatós vagy, mint én, akkor tuti vagy ötezer idei kép vár arra, hogy átnézd és kiválogasd őket. Szakíts erre időt most!

5. Írj listát!
Fogj egy szép fehér lapot, egy kitépett kockás füzetlapot, egy cicás-nyuszis jegyzetlapot meg egy lila, türkíz vagy éppen piros ceruzát és írd le a legőrültebb terveidet 2013-ra! Egy ilyen évszámban csak csupa jó történhet veled, nem?
(A listádat gondosan rakd el valahova, ahol ha majd megtalálod, jól meglepődhetsz! Nem ér mindennap elővenni és olvasgatni.)

Nincsenek megjegyzések: