Nagy újdonságot hoztam nektek! Többek között ez is a nagy hallgatásom oka, mert erre készülődtem az utóbbi hetekben. Főzőiskolában fogok "tanítani", vagy jobb lenne azt mondani, hogy megmutatom én mit hogyan csinálok. Velem együtt lehet sütni-főzni, ötleteket meríteni és reményeim szerint tanulni.
Novemberben az ünnepi készülődésé lesz a hangsúly ezeken a dátumokon, ezekkel a tematikákkal várlak benneteket a Lecsó Főzőiskolában. A honlapon lehet jelentkezni a kurzusokra és ha a megjegyzésbe beírod, hogy "Ági főz", az italodat mi álljuk.
Tehát az időpontok:
november 15. Mesés sütemények
november 28. Mesés karácsonyi sütemények
A sütilista:
Karácsonyi stollen
Diós és mákos beigli
Linzer - egy tészta ezer variáció
december 3. Karácsonyi menü elegánsan, stressz nélkül
A menü:
Gesztenyés gombaleves szarvasgombás olajjal
Pulykatekercs édesköményes burgonyával
Fahéjas tiramisu karamellizált almával
Novemberben az ünnepi készülődésé lesz a hangsúly ezeken a dátumokon, ezekkel a tematikákkal várlak benneteket a Lecsó Főzőiskolában. A honlapon lehet jelentkezni a kurzusokra és ha a megjegyzésbe beírod, hogy "Ági főz", az italodat mi álljuk.
Tehát az időpontok:
november 15. Mesés sütemények
november 28. Mesés karácsonyi sütemények
A sütilista:
Karácsonyi stollen
Diós és mákos beigli
Linzer - egy tészta ezer variáció
december 3. Karácsonyi menü elegánsan, stressz nélkül
A menü:
Gesztenyés gombaleves szarvasgombás olajjal
Pulykatekercs édesköményes burgonyával
Fahéjas tiramisu karamellizált almával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése