BBQ est az Araz teraszon - Grillparti a város közepén

Tényleg egyedülálló élmény az Araz BBQ partija, ahol a város kellős közepén, egy kellemes teraszon hirtelen az amerikai grillezős bulik kellős közepén találjuk magunkat. És az élmény minden csütörtökön 19 órától megismételhető.



A köszöntő pezsgő után átválthatunk csapolt sörre vagy házi limonádéra, amíg kiválasztjuk, hogy a séfek melyik hús szeletet süssék meg nekünk. Azt hiszem ebből a listából mindenki talál kedvére valót: Szalonnás - fűszeres bélszínrolád, Argentin rib eye steak rukkolás-chilis pácban, Tarja csípős-paradicsomos pácban, Házi marhahamburger vagy Rozmaringos-fokhagymás branzino filé.



Ha esetleg egyik sem tetszene akkor még mindig akad Grillkolbász curry szósszal, Csípős csirkeszárny vagy Gyömbéres oldalas.

A hamburger egyébként is nagy buli, de itt csak a húst kapod meg és magadnak pakolhatod össze kedved szerint salátákkal, 5 féle öntettel alaposan megpúpozva akár.



Talán fura, hogy egy ilyen húsközpontú lakomán leginkább egy salátától ájultam el, de a kapros-kukoricás cukkíni saláta nálam abszolút nyertes volt. És akkor még a két levest, az Avokádós uborkalevest és a Chilis kukoricakrémlevest nem is említettem.



Bizony, az ilyen korlátlan lakmározásoknak a legnagyobb hibája, hogy nagyon nehéz leállni. Főleg, mivel itt még a tipikus ámerikai desszerteket is meg kellett kóstolni. Az hogy lehet, hogy én még korábban sohasem ettem Red Velvet Cake-et. Nos, isteni finom és ezentúl vadászni fogok rá! Mondjuk a zöldcitromos sajttorta se kutya…



Ha kíváncsi vagy az Araz BBQ élményre, 7990 Ft/fő áron tudsz asztalt foglalni itt:
Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu
(A parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsukban.)


Nincsenek megjegyzések: