Végre! Hűségprogramot indít a Starbucks!

Ha te is annyira oda vagy a PSL ért, akkor ennek örülni fogsz :) Ha minden évben alig várod, hogy eljöjjön az az időszak, ami ezzel a rövidítéssel kezdődik, akkor kezet foghatunk. Azoknak akik nem értik: a Pumpkin Spice Latte nevű isteni itókáról van szó. Illetve aztán később a Gingerbread Lattéról meg nyáron a cold brewról és így sorban...



Én akkor megyek a Starbucks irányába, ha valami kényeztetésre és finom ízekre vágyom. Az, hogy az italom jó kávéból készül alapvetés, nem is kérdés. Erről egyébként a múlt héten a Starbucks rendezvényén is meggyőződhettem, ahol mindenféle szirup és tej nélkül kóstoltunk különböző kávékat. Valóban érződött minden apró különbség, a termőhely, a pörkölés, sőt a készítés módja szerint is. Izgalmas kaland volt. 

A jó hír továbbá, hogy ez az új hűségprogram azoknak fog kedvezni, akik igazán sok kávét isznak. A lényeg, hogy egy kártya kiváltásával és egy online felületen történő regisztrálásával elkezdhetjük gyűjteni a csillagokat. Csillagokat a kávézókban történt vásárlásokkal lehet szerezni, minden 160 forint után 1 darabot, de különleges alkalmakkor a kávézó is meglepheti vele vendégeit.



Időről-időre, például a szülinapunk környékén vagy egyéb jeles alkalmakkor pedig akár ajándék sütit vagy plusz kávét is kaphatunk. Sőt, így biztosan nem maradunk le a különleges ajánlatokról, újdonságokról sem. 

További érdekesség, hogy a plasztik kártya egyben ajándékkártya és hűségkártya. Tulajdonosa készpénz és bankkártya nélkül tud bármely magyarországi Starbucks kávézóban vásárolni a feltöltött összeg keretéig.

A Starbucks Rewards programmal kapcsolatos további információk a http://rewards.starbucks.hu/hu/ oldalon érhetők el. 

Nincsenek megjegyzések: