Ez a legújabb és menőbb trend jelenleg: a szépen dekorált smoothie-k után itt vannak a Buddha Bowlok is. Ezek pedig nem mást takarnak, mint dekoratívan elrendezgetett salátákat. Végül is jól néz ki meg egészséges is, tehát akár rá is fekhetünk erre a hullámra...
Ezúttal még télvégi zöldségekből készült és némi citromos-kapros tejföllel lett ízesítve, illetve csicseriborsóval dúsítva.
Megjegyzés: A Bonduelle új csicseriborsó konzervje pont egyszemélyes adagnyi - minden macera letudva és megúszva :)
Szóval: Sütőben kb. 40 perc alatt puhára sütöttem félbe vágott kelbimbót, felkockázott édesburgonyát, 2 gerezd apróra kockázott fokhagymával és némi olívaolajjal megszórva, meglocsolva.
A mélyhűtőben még lapult nyárról sült paprika, amit felcsíkoztam.
A zöldségeket végül citromlé, reszelt citromhéj, kapor és tejföl keverékével is meglocsoltam, miután langyosra hűltek. Természetesen fogyasztás előtt jól összeforgattam az egészet, de így tálalva igazán fotogén.
Ezúttal még télvégi zöldségekből készült és némi citromos-kapros tejföllel lett ízesítve, illetve csicseriborsóval dúsítva.
Megjegyzés: A Bonduelle új csicseriborsó konzervje pont egyszemélyes adagnyi - minden macera letudva és megúszva :)
Szóval: Sütőben kb. 40 perc alatt puhára sütöttem félbe vágott kelbimbót, felkockázott édesburgonyát, 2 gerezd apróra kockázott fokhagymával és némi olívaolajjal megszórva, meglocsolva.
A mélyhűtőben még lapult nyárról sült paprika, amit felcsíkoztam.
A zöldségeket végül citromlé, reszelt citromhéj, kapor és tejföl keverékével is meglocsoltam, miután langyosra hűltek. Természetesen fogyasztás előtt jól összeforgattam az egészet, de így tálalva igazán fotogén.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése