Bonduelle inspirációk

Meg kell mondjam, hogy kifejezetten megörültem ezeknek az új Bonduelle konzerveknek! A tartalom valójában semmi extra: a legtöbbet használt 3 hüvelyes lett a főszereplő. Kukoricát, csicseriborsót és babot is rengeteget teszek különböző ételekbe. És elég gyakran előfordul, hogy a nagy konzervek egyszerűen túl soknak bizonyulnak. Ezek most viszont igazi 1 adagos méretűek, egyszemélyes salátákhoz találták ki őket. 



Ezúttal már a nyarat próbáltam egy picit megidézni ezzel a színpompás salátámmal, amiben a főszereplő a kukorica volt, és mellé került avokádó, paradicsom, paprika, uborka és olajbogyó. Olívaolajjal, citromlével locsoltam meg. Egy kis só, bors és szárított zöldfűszer keverék is került rá. 

Ha nem lett volna mellé sülthús, akkor még egy kis fetát is szórtam volna rá, és teljes értékű vacsora lett volna így. 


Nincsenek megjegyzések: