Foodpanda rendelés

Van ez az új ételrendelős oldal, a Foodpanda, amit természetesen ki kellett próbálnom. Azt gondolom, hogy ez olyanoknak való elsősorban, akik annyira a web elé ragadtak, hogy még a telefonjukat sem szívesen emelik fel. Itt csak klikkelgetni kell ide-oda, aztán várni a futárt.

Előnyök:
- Átlátható, egyszerű felület
- Mindig van valamilyen aktuális kedvezmény, szinte minden étteremnél
- Sok étterem közül válogathatunk.
- Előnyben vannak az egzotikus konyhák kedvelői, azon belül is a sushi elég sok helyen van
- Egyszer kell csak beregisztrálni, aztán már tudja a rendszer, hogy hova kell vinni a kaját
- Szinte percre pontosan előre kiírják, mikor várható a futár

Hátrányok:
- Általában van plusz szállítási költség, ami lenullázza a kedvezményeket
- Egyszerre csak egy helyről lehet rendelni, nem lehet több éttermet összefésülni, pedig néha az is jó móka lenne



Imázs étterem

A választásom az Imázs étteremre esett, naná, hogy sushit ettem. Meg a kedvenc thai levesemet.

A futár tényleg akkor jött, amikor a rendszer kiírta, hogy érkezni fog.

A forró levest és a hideg sushit sikerült egymásra rakni, ami nem tesz túl jót a sushinak... De szerencsére nem lett ebből gond.

A sushi meglepően finom lett. Bár kinézetre nem volt egészen biztató, kicsit szorosabban is feltekerhették volna, hogy ne essen szét szállítás közben. A rák és a rizs is nagyon jó ízű lett. Bőségesen adtak hozzá wasabit és savanyú gyömbért is.

A levestől nem ájultam el. A zöldségeket valószínűleg baltával darabolták, mert kb. úgy néztek ki a darabok. Különösen az alig megfőtt hagymadarabok voltak zavaróak. Ezt némileg ellensúlyozta, hogy elég sok csirkehúst pakoltak bele. Bár az alaplé nagyon finom ízű volt, de koriandert csak nyomokban tartalmazott.

Összességében azt mondom, hogy nem rossz... Érdemes lesz még kísérletezni pár hellyel, hogy megtudjam, mit hol érdemes rendelni.


Leroy Buda

Az igazságosság jegyében itt is sushit rendeltem, ugyanúgy rákosat. Ezt is egymásra rakták a forró tésztával, úgy tűnik, ez valami szokás itt.
A sushi egyébként nagyon korrekt volt, finom rizzsel és rengeteg gyömbérrel :)

A tészták közük a pad thait kértem, csirkével. Nem ez volt életem legjobb étele, de abszolút élvezhető volt. Ráadásul hatalmas adag, minimum kétemberes.

Kipróbáltam még egy brownie-t is. Egy egyszerű csokis piskóta érkezett pudingos öntettel és sok-sok mandulaforgáccsal. Ez is óriási adag, ami ellensúlyozza az egyébként elég jellegtelen süteményt. Úgy érzem valahogy többet is ki lehetett volna hozni ebből az édességből, mint lehetőségből.

Nincsenek megjegyzések: