Bisztró 71, Révfülöp

Az úgy volt, hogy én hamburgert akartam enni, úgyhogy a környékbeli ismerőseinktől kértünk útbaigazítást. Ők a révfülöpi új bisztrót, a 71-et ajánlották. (Igen, a 71-es út mellett van közvetlenül.)



Nagyon vidám, színes, jópofa helynek tűnik. Forgalom is volt rendesen. A 3 féle hamburgerből a mangalicásra esett a választás és nagyon örültem neki. Maga a burger nem volt túl nagy, de a húspogácsa benne nagyon finom, szaftos és sok saláta is került mellé. A legjobb része pedig az egyedi szósz volt, amit máskor is szívesen viszont látnék. 

A drágám egy totálisan retró fogást választott, amit csak nyaraláson kóstolunk, év közben eszünkbe se jut. Ez pedig a rántott sajt rizzsel és tartárral. Nos, ez is pont jó volt. Semmi extra, de mindent tudott, amit elvártunk tőle. 

Egyébként elég sokféle étel van még kínálatban: pizzák, frissen sültek és óriási melegszendvicsek is, amelyek felérnek egy főétellel. 

A desszertek közül meg kellett kóstolni a somlói pohárkrémet. Valójában klasszik somlói volt, rengeteg csokiöntettel és nagyon laktató, nagy adag főleg egy hamburger után közvetlenül. 

Nincsenek megjegyzések: