Oldalak

Sütőtök krémleves


Na, még egy utolsó sütőtökös krémleves, aztán jöhet a tavasz. A legjobban bevált és egyben legegyszerűbb, sós kombinációhoz kanyarodtam vissza. Hagymát pároltam kevés olajon, rádobtam a sütőtököt és puhára főztem. Húslevessel szoktam felönteni, de persze lehet sima vízzel is. A végén tejszínnel turmixoltam, sóval, borssal fűszereztem és egy kis tökmag-olajjal ízesítettem.

Már csak a színe miatt is érdemes vele pepecselni. Aztán néha grátisz fejecskét rajzol az olaj.

2 megjegyzés:

  1. Ma kaptam meg a könyvet!
    :)
    Még nem volt időm beleolvasni, na de majd este bepótolom...
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Remélem tetszeni fog és kellemesen töltöd az időd, amíg olvasod.

    VálaszTörlés