Oldalak

Nyári minestrone leves mángolddal

Na, jó, továbbra sem állítom, hogy ez egy igazi minestrone leves lenne, viszont nagyon gyorsan megvan és rengeteg zöldséget lehet így elpusztítani. Szóval, ha unnád már a salátákat, szerintem válts levesre!




Ezúttal volt otthon fél liter maradék húsleves, így azt használtam alapnak és ettől sokkal-sokkal finomabb lett az egyszerű zöldséglevesem. 

2 tányéros mennyiség következik:

Hozzávaló zöldségek - mindenből egy marékkal: újhagyma felkarikázva, mángold felcsíkozva, répa felkarikázva és borsó frissen fejtve (vagy mélyhűtőből). 

Először a répát és hagymát dobtam a forró levesbe és főztem 10 percig. Aztán hozzáadtam a mángoldot és a borsót és még főztem 8-10 percig. 

Végül mindenki kapott a tányérjába 1-2 kanál reszelt parmezánt is. 


1 megjegyzés:

  1. Annyira régóta gondolkozom rajta, hogy elkezdek újra blogolni, mindig olyan szívesen olvasgatom a recepteket, esetleg termékek teszteléséről szóló bejegyzéseket :)
    Nagyon szeretek magam is főzni, plusz próbálok spórolgatni, mert rohadtul nehéz megélni, pedig teljes állásban dolgozom egy nagy cégnél.
    Arra gondoltam hátha érdekel téged ilyen szórólapos dolog, mindig a legfrissebb akciók kerülnek fel!
    https://www.ujsagomat.hu/penny-market

    VálaszTörlés