tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post8995617209853900945..comments2023-05-21T17:49:52.127+02:00Comments on Ági főz: Csupa rózsaszín: málna, kacsamell meg a salátaöntetÁgi, aki főzhttp://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-56363203811019224742009-06-20T09:16:45.840+02:002009-06-20T09:16:45.840+02:00Nagyon izgalmas saláta, Ági!
Imádom a salátákat.....Nagyon izgalmas saláta, Ági! <br />Imádom a salátákat... :) Nyáron rengeteget eszünk mi is. Vagyis inkább én...duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-54357411106451192902009-06-19T23:29:11.003+02:002009-06-19T23:29:11.003+02:00Tényleg nagyon szép!!!Azok a színek.....szép ez a ...Tényleg nagyon szép!!!Azok a színek.....szép ez a sok rózsaszín!!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-84819209358241077502009-06-19T22:23:40.202+02:002009-06-19T22:23:40.202+02:00Oké, legközelebb, ha nagyon sok időm lesz.Oké, legközelebb, ha nagyon sok időm lesz.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-52102274830538509012009-06-19T22:10:25.920+02:002009-06-19T22:10:25.920+02:00Hmm, nekem sose kemény. Szinte mindig úgy készítem...Hmm, nekem sose kemény. Szinte mindig úgy készítem, hogy serpenyőben hirtelen körbepirítom és a beirdalt bőre oldalán addig sütöm közepesen magas hőmérsékleten, míg szinte minden zsír ki nem olvadt és szép aranybarna nem lett. Ezután egy tányérra kerül és 100°C-os sütőben 40 percig átmelegszik. Amíg a tányért díszítem, a sütőt kikapcsolom s a melegben pihen még egy kicsit a kacsamell. Így egységes rózsaszínű és puha szaftos lesz.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-50565120458161108302009-06-19T21:04:43.216+02:002009-06-19T21:04:43.216+02:00Beatbull, Nekem a kacsamellel mindig meggyűlt eddi...Beatbull, Nekem a kacsamellel mindig meggyűlt eddig a bajom, de így lehűtve és vékonyra szeletelve nem gond, hogy kemény. Bár az is érdekes, hogy most meg nem is lett kemény. <br /><br />Nokedli, a feketeribizlis mustárt a francia boltban vettem, ami azt hiszem most költözött át a Király utcába. Már írtam róluk, eszméletlen különlegességeik vannak.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-6355603029476463562009-06-19T20:36:38.736+02:002009-06-19T20:36:38.736+02:00Óriásiak a képek! Nagyon tetszik ez a málnás kombi...Óriásiak a képek! Nagyon tetszik ez a málnás kombináció. (Jó, persze az ilyen gyümölcsös sós ételek egyébként is az én szám íze szerint vannak ;) ) Körtével készítettem eddig csak hasonlót - igaz ott füstölt kacsamellel. Így sült és utána hűtött "kacsabélszín"-nel viszont még jobban tetszik - legalábbis a kép alapján ;) Ha nem most hétvégén, de következőn biztos el fogom készíteni! ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-75545186965387497232009-06-19T17:20:04.667+02:002009-06-19T17:20:04.667+02:00tényleg nagyin jól hangzik. különösen a feketeribi...tényleg nagyin jól hangzik. különösen a feketeribizlis mustárt kóstolnám meg, de hát még így együtt!murok marcihttps://www.blogger.com/profile/08494335347676864482noreply@blogger.com