tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post8271636464386829568..comments2023-05-21T17:49:52.127+02:00Comments on Ági főz: Három színű kísérletÁgi, aki főzhttp://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-5631084917958184782009-03-16T21:17:00.000+01:002009-03-16T21:17:00.000+01:00Köszi emberek, én is ettem belőle még ma és egésze...Köszi emberek, én is ettem belőle még ma és egészen puha volt. <BR/><BR/>Limara, legközelebb pürét fogok használni. Bár a múltkori piros kenyerem a létől is szép piros lett, igaz abba sokkal többet tettem, mint ebbe a példányba.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-62543095076576760102009-03-16T18:28:00.000+01:002009-03-16T18:28:00.000+01:00Szerintem is jól néz ki! A pirosat ne lével, hanem...Szerintem is jól néz ki! A pirosat ne lével, hanem paradicsompürével színezd, attól igazán szép piros lesz:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-14521973412566381952009-03-16T14:02:00.000+01:002009-03-16T14:02:00.000+01:00Így utólag bevallom, az egyik kis fonatod velem jö...Így utólag bevallom, az egyik kis fonatod velem jött, azt vacsoráztam hummuszba mártogatva, isteni finom volt. Külsőleg kicsit száraznak tűnt, de nem volt az, a belseje puha, finom, ízes. Jó volt, na!Gabojszahttps://www.blogger.com/profile/15728123197584707037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-55055885854665132202009-03-16T13:05:00.000+01:002009-03-16T13:05:00.000+01:00Mindegy hány színe volt, mert nagyon finom lett :-...Mindegy hány színe volt, mert nagyon finom lett :-)Cukroskatahttps://www.blogger.com/profile/00122740355456993478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-35085446735764792452009-03-16T12:12:00.000+01:002009-03-16T12:12:00.000+01:00Szerintem így egyszínűen is nagyon csábító!Szerintem így egyszínűen is nagyon csábító!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.com