tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post614806769212756750..comments2023-05-21T17:49:52.127+02:00Comments on Ági főz: Menjetek csokit csinálni!Ági, aki főzhttp://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-33803061773647567022011-06-17T08:01:39.711+02:002011-06-17T08:01:39.711+02:00Köszönöm a biztatást! Lehet, hogy karácsony környé...Köszönöm a biztatást! Lehet, hogy karácsony környékén rákattanok a témára. Sőt, szinte biztos...Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-41115727262604779882011-06-17T00:53:09.578+02:002011-06-17T00:53:09.578+02:00:))) Ugye-ugye, mekkora élmény, amikor a saját bon...:))) Ugye-ugye, mekkora élmény, amikor a saját bonbonod kipotyog a polikarbonát formából? Aztán meg gyönyörűen roppan, mikor kettéharapod a vékony csokiburkot? Hát ezért nem tudok lekattanni a bonbonozásról! De. Hidd el, otthoni körülmények között, 3 négyzetméteres konyhában is simán lehet bonbonozni! A maghőmérő egy-kétezer forintos tétel egy konyhafelszerelési boltban, gránitlapom nekem sincs, anélkül megoldható a dolog :)Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.com