tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post4011535702155221654..comments2023-05-21T17:49:52.127+02:00Comments on Ági főz: Villa-interjú: Libor Mária, a Limara pékségének írójaÁgi, aki főzhttp://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-87312609730936847092011-11-22T23:54:00.878+01:002011-11-22T23:54:00.878+01:00Aki szivét megossza még Canadával is.
A Limara pék...Aki szivét megossza még Canadával is.<br />A Limara pékséget az internetről ismerem.Nem találok szavakat ahhoz,<br />hogy eléggé megköszönjem Máriának azt a nagy segítséget amiben engem részesített.Ő egy tiszta szív-lélek aki mindenkinek segít szeretettel.<br />Neki köszönhetem,hogy a kenyérsütést <br />el mertem kezdeni és most imádom csinálni.Mária ezer köszönet és hála.<br />JózsefAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-56624004803041480042009-10-02T19:31:48.581+02:002009-10-02T19:31:48.581+02:00Nagyon örülök,hogy Limara ilyen nagy népszerűségn...Nagyon örülök,hogy Limara ilyen nagy népszerűségnek örvend!<br />Én egy vagyok a bámulói közül,és azok közül is,akik ámulok,hogy milyen sok különlegességet készít.A mi családunk is a hagyományos konyha híve,és ahogy Limara is említette,pont az a fajta,akiknek nehéz valami újdonságot belecsempészni a mindennapi étkezésébe.Így csak plátói a kapcsolatom a különleges alkotásaival.<br />De ,mint hogy van szerencsém E.Margit csapatához tartozni évek óta,személyesen is ismerem Limarát.Neki köszönhetem,hogy megtanultam kenyeret,péksüteményt készíteni a családomnak.Nem lehetek eléggé hálás soha.Ezért is köszönöm,hogy egyre több helyen találkozhatom a nevével,munkáival.<br /><br />És én meg is ragadok minden alkalmat,hogy megköszönjek neki mindent,és hirdessem,mennyire nagyszerű barát,és kedves személyiség.<br /><br />Ági,köszönöm,hogy olvashattam!Brigittahttps://www.blogger.com/profile/06961610644420786128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-59747697180911661432009-10-02T18:45:20.996+02:002009-10-02T18:45:20.996+02:00Én biztosan állíthatom, hogy Limara esetében szó s...Én biztosan állíthatom, hogy Limara esetében szó sincs ódivatról. Talán találóbb lett volna a hagyományos szó. De ez sem fedi a teljes valóságot. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert sokmindent megkóstolhatok abból amit készít. De a legfontosabb az -és nagyon örülök neki, hogy ezt az olvasói is érzik- mindent szívvel készít, örömét leli benne. Elfogult vagyok vele, és nagyon büszke rá!libihttps://www.blogger.com/profile/13620480602880225669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-46405223089462435412009-10-02T16:08:06.048+02:002009-10-02T16:08:06.048+02:00Limarám:fenti levelemhez még azért hozzáteszem: Kö...Limarám:fenti levelemhez még azért hozzáteszem: Köszönet Neked mindenért.(dulifuli13)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00868588007281934230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-80062445029259541302009-10-02T16:05:50.336+02:002009-10-02T16:05:50.336+02:00Kedves Ági! Nagyon szépen köszönöm, hogy ezen az o...Kedves Ági! Nagyon szépen köszönöm, hogy ezen az oldalon is találkozhatnak az érdeklődők Limarával. Más blrogról ismerem, s nagyon sokat köszönhetek Neki. Ő egy igazi, csupa szív, segítőkész EMBER.Tanácsai, receptjei hasznos útravalók valamennyiünknek, akik megismerhettük.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00868588007281934230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-44283129800507150082009-10-02T13:29:25.858+02:002009-10-02T13:29:25.858+02:00Az ódivatún én is meglepődtem elsőre, de miért is ...Az ódivatún én is meglepődtem elsőre, de miért is ne? <br /><br />Szerintem eddig ez a legjobb interjú, Limara teljes szívvel-lélekkel válaszolt, és a kérdések is jók. Várjuk a folytatást.m.tundehttps://www.blogger.com/profile/06576885368103432559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-80479396806524523122009-10-02T11:02:17.876+02:002009-10-02T11:02:17.876+02:00Ági! Nagyon szépen köszönöm az interjút, megtiszte...Ági! Nagyon szépen köszönöm az interjút, megtisztelő volt számomra.:)<br />Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat is. Névtelennek köszönöm, hogy védelmébe vett.:) De nem éreztem Ági kérdését sértőnek. Első pillanatra meghökkentem, a következőben nagyon izgalmasnak éreztem a kérdést. Órákig lehetne róla beszélni, a válaszom is sokkal hosszabb volt eredetileg, de töröltem jó részét, végülis nem regényre kért fel Ági. :)<br />Köszönöm szépen! :)Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-70123677408113289562009-10-02T10:11:39.724+02:002009-10-02T10:11:39.724+02:00Szerintem is nagyon jó a cikk, nagyon szteretem Li...Szerintem is nagyon jó a cikk, nagyon szteretem Limara blogját, rengeteget tanultam tőle. Amióta ő a kenyereiről ír, az enyéim is klasszisokkal jobbak lettek. Burgonyapehely forevör! :-DMademoisellehttps://www.blogger.com/profile/15435510866199151596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-78355733656125012292009-10-02T09:37:46.955+02:002009-10-02T09:37:46.955+02:00Szerintem is jó röpke-interjú! Limara válasza az u...Szerintem is jó röpke-interjú! Limara válasza az utolsó kérdésedre különösen tetszett, mert benne van az ördögi kör, amiből nem tudom, hogy valaha ki fogunk-e törni tudni... Mármint a magyar piac és a fogyasztók. Nem árulom a hozzávalót, mert nem veszi senki. Nem veszi senki, mert nem tudja, mire/hogyan használható fel. Leírok ötleteket, hogy mire lehet felhasználni, de az pedig túl új - akárcsak az alapanyag is. Tehát továbbra sem veszik - honnét is, hisz nem árulják. Ha pedig árulják, akkor pocsék minőségben (igaz részben azért is rossz minőségben, mert rajtuk marad), s így pedig annál, aki megkóstolja, nem születik pozitív élmény, tehát továbbra sem lesz kereslet. Ördögi kör... Jól esett tavasszal látni, hogy pl. egyre nagyobb a spárgakínálat, de sajnos a minőség továbbra is hagy kívánnivalót maga után. Egy fás, kesernyés spárga pedig nem hagy jó élményt maga után. Nem tudom, mi lenne a legjobb kiút ebből - talán az eladó vihetne magával példaként valami kóstolót. Itt a piacon pl. bármely gyümölcsből/zöldségből vihetek kóstolót magammal (igaz, törzsvásárló is vagyok). De pl. nem rossz ötlet, hogy a kecskesajtos standnál kecskesajtos pizzát/lepényt árulnak. Ha ismert közegben találkozol az új alapanyaggal, akkor könnyebben meg tudsz barátkozni vele - ha ízlett a kecskesajtos pizza, akkor talán veszel kecskesajtot is.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-72010825939075287782009-10-02T09:02:47.812+02:002009-10-02T09:02:47.812+02:00Az egyik nagy kedvencem Limara, ezért igencsak örü...Az egyik nagy kedvencem Limara, ezért igencsak örültem ennek az interjúnak.<br />/Az ódivatú vitához először nem akartam hozzászólni, de aztán meggondoltam magam . Szerintem jó kérdést tettél fel Ági, Limara meg tökéletesen megválaszolta - imádom azt a természetességet, ami árad belőle. Bár bántónak tűnik, nem az, hiszen a cikkindító mondat épp eléggé elismerő. Nekem tetszett az interjú, a kérdések is, de a válaszok annál inkább /Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-17699596030532398882009-10-02T08:27:38.671+02:002009-10-02T08:27:38.671+02:00Végre sor került Limarára!Nagyon szeretem Őt!
Egy...Végre sor került Limarára!Nagyon szeretem Őt! <br />Egyébként én is úgy érzem, hogy az ő konyhája nem ódivatú, rengeteg olyan alapanyagot használ (csicseriborsó, kókusztej, kuszkusz, friss gyömbér, gránátalma, medvehagyma)ami nem az átlagos magyar konyha szerves része. És teszi ezt nagyon ötletesen, vállalkozó szelleműen.Azt hiszem nem is véletlen a sikere. Bár én ismerem őt személyesen is, de azért jó volt olvasni,köszönöm az interjút!Mohahttps://www.blogger.com/profile/10468848290691223309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-58457228510066644052009-10-02T08:26:29.560+02:002009-10-02T08:26:29.560+02:00A névtelenség szép kádári hagyomány. Mondhatni ódi...A névtelenség szép kádári hagyomány. Mondhatni ódivatú."saját levében"https://www.blogger.com/profile/02512085899978922450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-75154397729843478132009-10-02T08:05:31.834+02:002009-10-02T08:05:31.834+02:00Nagyon tetszik! :))
A beszerzésekről még csak anny...Nagyon tetszik! :))<br />A beszerzésekről még csak annyit, hogy egy kis faluban (és azért sokan nem városokban élnek) még katasztrofálisabb a helyzet, sokszor alapvető dolgokat sem lehet beszerezni. A multik, piacok, nagyvárosok pedig elérhetetlen távolságban vannak...Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-37076480059401246862009-10-02T07:45:05.087+02:002009-10-02T07:45:05.087+02:00Kedves névtelen!
1. Azt hiszem nagyjából már vagyo...Kedves névtelen!<br />1. Azt hiszem nagyjából már vagyok újságíró. <br />2. Olyan kérdéseket kell feltenni, amik foglalkoztatják az embert, és szerintem egyáltalán nem baj, ha provokatív vagy a válaszadónak, illetve az olvasónak nem tetszik. <br />3. Limara megvédte magát - már ha egyáltalán védelemre szorul.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-74653046249295195012009-10-02T02:05:42.262+02:002009-10-02T02:05:42.262+02:00Végre egy normális interjú a sok sznob miss után, ...Végre egy normális interjú a sok sznob miss után, erre Limarát leódivatúzod. Ritka nagy parasztság már ne haragudj! Talán azért nem esznek az emberek hetente lazacot meg polipot mint Dolce Vita vagy a többi sznob, mert abból a pénzből másik 3 tök egészséges és normális fogást meg lehet főzni. Ja, és persze mert másoknak nem az a fontos, hogy kirakatban főzzenek, és eldicsekedjenek vele. Újságírónak ne menj.Anonymousnoreply@blogger.com