tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post1266165916959776276..comments2023-05-21T17:49:52.127+02:00Comments on Ági főz: BBC Good Food - magyar kiadásÁgi, aki főzhttp://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-50174628360233113512012-04-13T12:19:41.725+02:002012-04-13T12:19:41.725+02:00Ági! Teljesen egyetértek, nekem is hasonló gondola...Ági! Teljesen egyetértek, nekem is hasonló gondolataim voltak, nem is ismétlem. <br />Az újság viszont jó a hibáival együtt, és biztos lesz egy igen széles réteg, akiknek örömteli újdonságot ad a főzés terén. Nekem kevésbé, és ez nem fanyalgás.Mammahttps://www.blogger.com/profile/06358638692740684543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-50290089185709537952012-03-19T20:18:58.753+01:002012-03-19T20:18:58.753+01:00Szia Ági!
Én is megvettem, el is olvastam többszö...Szia Ági!<br /><br />Én is megvettem, el is olvastam többször is alaposan. Hibákat találtam, és jó pár kipróbálandót is. a Ramsay féle sült csirkét megcsináltam, tényleg egyszerű sült csirke, de a vaj azért sokat dob rajta. :-)))Timihttps://www.blogger.com/profile/13311179515804793921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-76765212602354137252012-03-18T21:00:45.784+01:002012-03-18T21:00:45.784+01:00Én nagyon örülök, hogy megjelent magyarul és az ár...Én nagyon örülök, hogy megjelent magyarul és az ára is egész jó. Miért baj, hogy vannak benne egyszerű receptek? Az angolban is vannak.... hisz ezeket abból veszik. Ha abban elfogadható, ebben miért nem? Ebben a GF-ban is az van, mint a külföldiben... csak olcsóbb és magyarul van. Ha valaki extrát akar, úgyis megtalálja máshol, van kismillió szakkönyv és oldal erre. Szerintem. A magyar olvasóközönség nagy része pedig igenis bukik az egyszerű dolgokra...sajnos vagy nem sajnos... ez van. Szerintem jó és örülni kell neki, vagy csinálni kell egy jobbat :)) á la carte kulinariahttps://www.blogger.com/profile/12137160063217464933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-6317736669458674102012-03-16T17:30:14.390+01:002012-03-16T17:30:14.390+01:00Würstl im Schlafrock - így hívják errefelé a virsl...Würstl im Schlafrock - így hívják errefelé a virslit levelestésztában. Klasszikus piknikétel és mert Bécsben ténleg lehet kapni jóminőségű virslit, még finom is. De hogy egy főzős újságban mit keres, azt tényleg nem értem.anyahajóhttps://www.blogger.com/profile/16658747621039974467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-1226876009861591882012-03-16T17:06:30.260+01:002012-03-16T17:06:30.260+01:00Hello Ági! Bár nekem nem volt szerencsém a magyar ...Hello Ági! Bár nekem nem volt szerencsém a magyar példányt átlapozni, arról szeretnélek csak biztosítnai, hogy az eredtiben nincsenek ilyen jellegű hibák. Én sokat főzök az eredetiből, de még nem találkoztam ökörhibával. Az édessége tekintetében is tök igazad van, hiába a britek ízlése ezen a téren szegényes. Pedig mindenük adott lenne ahhoz, hogy alkossanak valami klassz desszertet. Átnézve egyébként a brit szakácskönyvek jelentős részét is a Gordon Ramsay kötete jelenleg éppen a leguncsibb, legfantáziátlanabb valami... Üdv, EmmaAnikohttps://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-1273788618989066002012-03-16T16:27:24.334+01:002012-03-16T16:27:24.334+01:00Szeretem a kritikáidat, sok mindent megfogalmaznak...Szeretem a kritikáidat, sok mindent megfogalmaznak helyettem!...Nagyon örültem a hírnek, hogy a GF megjelenik magyarul, izgatottan lapozgattam, és egyre csalódottabban olvasgattam, mert valami hiányzik belőle!! Az se tesz jót egy új újságnak, hogy nagyjából ugyanazok a szerzők írják, mint a többi gasztronómiai magazint. Az angol kiadást még mindig szívesebben lapozgatom, és tartalamilag a Stahl magazin sokkal több olvasnivalót ad!Marmaladehttps://www.blogger.com/profile/06629804632961362594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-42228731129667523502012-03-16T13:37:49.271+01:002012-03-16T13:37:49.271+01:00Ajánlom a GF honlapját,én onnan (is) főzök jó idej...Ajánlom a GF honlapját,én onnan (is) főzök jó ideje. Az újságba belelapoztam, nem fogom megvenni. :)Pötipitehttps://www.blogger.com/profile/11685463176689664116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27629317.post-63102358792525029882012-03-16T11:37:06.390+01:002012-03-16T11:37:06.390+01:00Kb. ugyanez volt a véleményem. :((( A legkevésbé s...Kb. ugyanez volt a véleményem. :((( A legkevésbé sem estem hasra az újságtól. G.R.-t eddig sem kedveltem, és most sem hajlottam meg gasztronómiai nagyságától. A virslis tésztától egyenesen kiakadtam... szánalmas. A kalácsok sem olyan különlegesek, mint amit egy világszínvonalú újságtól elvártam volna... <br />Régóta nem veszek főzős magazinokat, hiszen a hazai gasztrobloggerek sokszor (általában) többet-jobbat tudnak felmutatni náluk. <br />Üdv.Anonymousnoreply@blogger.com