Ági főz a Haszon nőknek magazinban


Csodajó fotózás volt, amely során a Haszon nőknek magazin nyári számába készítettem egy könnyű, csupa balkáni receptből álló, nyári menüsort. Bolgár cukkínilevest, görög muszakát és bosnyák töltött almát, azaz tufahiját válogattam össze. Miután lefényképeztük, az utolsó morzsáig fel is faltuk - természetesen.

5 megjegyzés:

Hugi írta...

Szia Ági!
Gratulálok!!! Megnézlek majd az újságban is :)

Eva írta...

Csorog a nyálam! Én is végig kóstoltam volna a menüsort!Tufahijat de rég ettem! Legutóbb Bihaćban, egy folyó partjára épült hangulatos étteremben, isteni volt!Még most is érzem az ízét...

m.tunde írta...

Gratulálok!
Már be is szereztem az újságot:-)

GasztroRéka írta...

Kedves Ági,
én csak tegnap jutottam hozzá a magazinhoz.
Szerintem nagyon jó kép készült rólad!
Igaz,hogy az ételeken van a hangsúly de azért ez sem utolsó!:)
Gratula!

Ági, aki főz írta...

Kösziiiii! Nagyon aranyosak vagyok!