Na melyik?

Na melyik bejegyzés vonzotta eddig a legeslegeslegtöbb látogatót, melyik keresőszó tereli a legtöbb embert a blogomra? Talán valamelyik fincsi recept, jópofa szöveg? Hát, nem. Az embereket Stahl Judit meg az ő magazinja érdekli módfelett, még itt nálam is.
Sőt, maga a művészeti vezető is megtisztelt minket kommentjével, ha bárkit is érdekel, itt olvashatja el.

12 megjegyzés:

szepyke írta...

Teljesen hülye kérdést fogok feltenni... Ezt honnan lehet tudni? Mit kell hozzá beálítani?

Ági, aki főz írta...

A google analitics nevű dolgot használom. Oda kell regisztrálni, azt hiszem a blogger fiókkal is működik. A blogodba pedig a html kódba be kell írni azt a pár sort, amit a regisztráláskor kiad a gép. Elég egyértelmű és egyszerűen kezelhető.

Na itt, elég sok adatot kapsz majd arról, hogy ki, honnan, mennyi ideig és mit néz a blogodon.

szepyke írta...

Juj, de jó! Megnézem!:D

trinity írta...

Ági, tudod mi bosszant??

Hogy ez a "frenszi" az utolsó hozzászólásodra már nem válaszolt....

Meséltem múltkor?
Élőben volt szerencsém páromnak napokon át Stahl-hoz....Hát, az image-hez képest döbbenetesen elhanyagolt formáját hozta és roppant férfias a stílusa-ez nekem akkor sem jön be, akármit is ír róla a műv-i szerkesztő....

Amit pedig pl. Szepyke is írt az előzőleg idézett bejegyzésben, az tényleg igaz és elgondolkodtató....

Unknown írta...

Remélem, nem haragszol, de én pont ezt a Stahl-os bejegyzésedet nem olvastam el ;)

Analytics és egyéb statisztikamérőkkel az a gond, hogy javascripttel működnek, azaz a NoScript nevű Firefox kiegészítővel kényelmesen le lehet tiltani őket. Ezáltal elvész az adatok egy része. A leghitelesebb statisztikákat akkor kapjuk, ha saját webhelyet bérlünk és közvetlenül a szerver által jegyzett oldallekéréseket dolgozzuk fel - ezt nem lehet ugyebár kikerülni vagy letiltani. Szóval analytics és társai mindig csak körülbelüli adatokat szolgáltatnak, azaz pl. ilyen trendeket leolvasni jók.

Ági, aki főz írta...

Beatbull, már miért haragudnék. De tényleg, meglepően kiugróak voltak a számok, ezért írtam róla. Nekem úgysem fontos, hogy nagyon pontosak legyenek az adatok, csak kíváncsi vagyok, hogy nagyjából mi érdekli az embereket.

SZepyke, hajrá, remélem bejön neked.

Trinity, lehet, hogy már nem tért vissza, hogy válaszoljon. Mondom ezt, mert alapból a jót feltételezem. Meg aztán neki úgyis a mundért kell védeni, nem igaz?

Egyszer már én is nagyon-nagyon szeretnék élőben találkozni vele, annyira kíváncsi vagyok arra, hogy a megérzéseim működek-e vele kapcsolatban?

Unknown írta...

Ne érts félre - szepykének egészítettem ki ;) Mint írtam, ilyen trendek megállapítására tökéletes - én is analytics-et használok. Csak azt sajnálom, hogy nincs mélyebben beleásva a blogspotba.

Limara írta...

Tegnap kíváncsiságból én is megvettem az újságot. vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Kell egy ilyen újság, hiányzott szerintem a piacról. Ami tetszett rögtön, hogy bemutatkozott a stáb az újság elején, ez jó. A címlap nem tetszett,lehetett volna jobb is. receptek... csak kicsit lettem ideges, hogy pl. a parmezános rudak, vagy Hajni makarónija, stb. már megint itt van.Már ötezer stahlos kiadványban megjelentek. Az újságot olvasva viszont egyértelmű lett számomra, hogy nem az egyszerű háziasszonyoknak szól. Tele reklámmal, ami mind méregdrága konyhafelszerelési cikkeket, kész termékeket, üdülőhelyeket, borokat reklámoznak. Egyszerűen csak átlapoztam őket, elég drága az újság, hogy egy rakás használhatatlan reklámért fizessek. persze, tudom, így lehet összehozni...Kedvencem a pálinkaparfüm potom ötezerért egy dl. Legtöbbünk ilyet csak a tv-ben lát. "Imádom"a nem csak húszéveseké a világ női szereplőit, tipikus magyar háziasszonyok...
Ettől függetlenül remélem, lesz ez még jobb is, én sok sikert kívánok nekik!

anyahajó írta...

Végülis jól célzott, a válság idején úgyis a leggazdagabbaknak lehet a legkönnyebben eladni bármit is. A luxus iránti kereslet nem esett vissza annyira, mint a hétköznapi családok fogyasztása.
Amúgy nem, most már csak azért se veszem meg. :)

Ledeczki Anna írta...

Én sem veszem meg, minek. Amíg ilyen szuper gasztroblogok vannak, mint amilyen a tiéd is,Ági,teljesen feleslegesnek tartom, hogy papírhegyeket halmozzak fel otthon:)

Ui.: Persze a szakácskönyv más téma, de már azt is csak akkor veszek, ha tényleg nagyon különleges.

Ági, aki főz írta...

Nekem muszáj megvenni, ugyanis magazin függő vagyok. Egyszerűen imádom a csillogó, fényes, színes oldalakat lapozgatni.

Ledeczki Anna írta...

:))